miercuri, 27 iulie 2011

Dezamagire

E o lume infiorator de sonata! Ma ingrijoreaza fiecare pas ce-l port si ma gandesc la viitor cu o groaza cumplita.Nu exista nimic din ce nu pot face.Exista doar acea dezamagire cumplita de sine,care inteapa usturator zilnic cu o intensitate pe masura.E ca o cafea: cu cat e mai tare,cu atat ma trezeste mai mult. Dar lumii nu-i pasa,nu-i pasa de cafeaua mea,nici de viitor,nu-i pasa nici macar de faptul ca eu o consider infioratoare.
O lume plina de mame ce avorteaza,ce frang aripi de ingeri,o lume plina de centre de copii,plina de alcoolici,de parinti ce-si maltrateaza copii.O lume plina de durere,in care ne scufundam prea repede,o lume care nu apreciaza arta,ori artistul,o lume plina de defecte,plina de boli ce se incarneaza in mine.
O lume plina de suflete ce ard ca o lumanare,intens si repede!Plina de persoane dragi ce pleaca,dispar si realizezi prea tarziu ca-ti ocupau o mare parte din inima.Prea multe dezamagiri pentru o lume atat de scurta,atat de nevoiasa si de inabila!

P.S: „Cea mai mare ignoranță este să respingi ceva despre care nu știi nimic" (Derek Bok)

3 comentarii:

  1. ne pregatim de un al treilea razboi monndial. iar scopul astuia va fi total diferit ca al celorlalte doua...

    RăspundețiȘtergere
  2. Un al treilea razboi... este interesant spus.Dar sa avem incredere ca nu vom ajunge atat de departe.

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm. prea multa violenta. prea multe lipsuri. razboiul asta va fi impotriva umanitatii... societatea vrea oameni demni, civilizati, inteligenti si mai ales care sa nu fie violenti.

    RăspundețiȘtergere